Välkommen till Nynäshamns Gymnastikförening

Vår ambition är att bedriva verksamhet för alla åldrar med rörelse, redskap, lek och glädje!

Nynäshamns Gymnastik är en liten förening med gamla anor, föreningen bildades redan år 1916 och är en av Nynäshamns äldsta idrottsföreningar.
Föreningen bildades för att “Söka uppehålla och utveckla hos medlemmarna kraft och spänstighet samt verka för ett gott och sunt kamratskap!”enligt stadgarna från 1925.

Även om vi idag, mer än 100år senare använder andra ord, så är huvudsyftet fortfarande det samma. God gemenskap, glad stämning, träning som utvecklar och utmanar oss både fysiskt och mentalt samtidigt som vi främjar god hälsa och ett aktivt liv.

Under flera år har Nynäshamns Gymnastikförening och Ösmo Gymnastikförening samarbetat i mindre projekt och det har diskuterats om att slå ihop föreningarna i flera omgångar.

Under sommaren 2020 kom idén om en gemensam förening åter på tal och denna gång påbörjades en process att föra föreningarna samman. Mer om vår sammanslagningsprocess kan ni läsa under fliken sammanslagningen

Till höstterminen 2021 kommer vi nu att ha en nystart i gemensam regi, alla grupper kommer att vara under Nynäshamns Gymnastikförenings flagg.

Under läsåret 2021/2022 har föreningen grupper inom Gympa, Truppgymnastik och Parkour, för deltagare från 3 år och uppåt med eller utan funktionsvariationer.

Ni kan läsa mer om de grupper vi har just nu under fliken Våra grupper

Vill ni anmäla era barn eller er själva till vår verksamhet gör ni det under fliken Anmälan

Vid frågor kan ni maila This is a mailto link

Uppdaterad: 03 AUG 2017 11:35