SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nynäshamns Gymnastikförening
Bli Ledare
Bli en del av vårt härliga leddargäng!
Vi söker ständigt nya ledare till vår verksamhet för att kunna starta flera grupper och kunna ta in flera barn från kön.
 
Vår förening växer så det knakar! På ett och ett halvt år har vår förening vuxit till det tredubbla och vi har många barn i kö. Därför söker framförallt flera huvudledare men också flera ledare som tillsammans med huvudledaren leder grupper.
Som en ideell förening är vi helt beroende av att flera föräldrar och andra intresserade engagerar sig i vår förening. 

Skicka en intresseanmälan!

Vi erbjuder utbildningar, hjälp med träningsupplägg och planeringar tills man kommer igång. Ni får också stöd av vår kanslist och andra ledare i föreningen och en ledartröja.
Andra fördelar som du som förälder som ställer upp som ledare i föreningen kan få, är att ditt barn kan få förtur till en grupp.

Vår verksamhet är i dagsläget fördelat på följande sätt:
  • Barngymnastik
  • Paragymnastik Alla kan gympa
  • Truppgymnastik 
  • Parkour
Alla ledare över 15år behöver visa ett utdrag ur belastningsregistret. Det är ett krav som som riksidrottsförbundet ställer på oss föreningar som bedriver barn- och ungdomsverksamhet.